Virgin Fetishism

Mangaka: Takumi Adachi
Uitgever: Taifu
Volumes Frans: 1
Volumes Japans: 2
Score:

6.5 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Het hentai-genre lijkt stilaan zijn plaats gevonden te hebben op de Franse markt. Met de regelmaat van de klok brengen uitgeverijen zoals Taifu en Soleil nieuw werk uit. Het hier besproken Virgin Fetishism van Takumi Adachi is een bundel kortverhalen uit de Taifu-stal.

De drie eerste hoofdstukken vormen de Private Fetishism trilogie maar hebben onderling niets met elkaar te maken. Het enige wat langere verhaal omvat drie hoofdstukken en kreeg als titel Palpitations mee. Het is het verhaal van een schizofrene patiënte die ontsnapte uit het ziekenhuis waar ze behandeld wordt. Als ze van persoonlijkheid verandert heeft ze een onweerstaanbare drang om seks te hebben. Slechts als ze klaargekomen is verandert ze weer terug naar haar oorspronkelijke persoonlijkheid.

Palpitations heeft best wel een origineel idee als uitgangspunt. Het is veruit ook het leukste weglezertje van deze bundel. Voor de rest stellen de kortverhaaltjes van Virgin Fetishism weinig voor en is ook de tekenstijl te gewoontjes om de middelmaat te overstijgen. Nu er wat meer hentai reeksen verschijnen is ‘gewone middelmaat’ echter niet meer voldoende om te overtuigen. Of we het tweede deel dat gepubliceerd wordt onder de titel “Deep Fetishism” zullen aanschaffen is dan ook erg twijfelachtig.