Velvet Kiss

Mangaka: Chihiro Harumi
Uitgever: Soleil
Volumes Frans: 1
Volumes Japans: 3
Score:

8 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Soleil blijft inzetten op de erotische manga, de hentai. Mangaka Chihiro Harumi oogst momenteel heel wat succes in thuisland Japan en uitgeverij Soleil hoopt dat succes ook in Frankrijk te kunnen herhalen. Kan Velvet Kiss het hoge verwachtingspatroon inlossen?

Shin Nitta is een jonge businessman. Op een dag kan zijn geluk niet op. Hij wint extra drankjes aan de automaat, wint een mooie som geld met een loterijbiljet en rijft bovendien een belangrijke klant binnen op zijn werk. Wat kan het leven mooi zijn! ’s Avonds brengt hij een bezoek aan een knappe deerne om zijn geluk verder te zetten. Terwijl ze hem de zevende hemel toont vraagt hij zich af of hij al zijn geluk nu niet opgebruikt heeft… Profetische woorden!

De volgende dag wordt hij ontboden bij een schuldeiser die maar liefst 800.000 euro van hem verwacht. Tijdens een zatte bui ondertekende hij een document bij een hoertje waardoor hij zich borg stelde voor haar lening… die ze nu niet meer kan afbetalen. Gelukkig stelt de schuldeiser een deal voor. Als Nitta bevriend wordt met ene Kanoko dan wordt zijn schuld bevroren en eventueel zelfs teniet gedaan. Blijkt dat Kanoko bovendien een sexy, jonge vrouw is. Is zijn geluk dan toch niet gekeerd?

Toch wel! Kanoko is een verwend nest met een batterij streken om Nitta het leven zuur te maken. ’s Nachts of tijdens zijn werk, als Kanoko roept moet Nitta naar haar toekomen. Boodschappen doen, zakken dragen, maar ook haar seksspeeltje wezen, het behoort allemaal tot zijn nieuwe takenpakket. Nitta’s humeur verzuurt door slaapgebrek en op zijn werk stapelt hij de fouten op. Hoe kan hij zich onttrekken aan Kanoko’s greep? En waarom is het zo’n irritant strekenwijf geworden?

Langzaam maar zeker ontrafelt zich een interessant kluwen rond Kanoko en haar familie. Nitta zal ook sympathie beginnen voelen voor het meisje dat zich baadt in luxe door een gebrek aan de warmte en genegenheid van een gezin en vrienden. Velvet Kiss werpt zich op als één van die boeiende hentai die leuke seksscènes combineert met een interessant scenario. En zo hebben we onze hentai graag! Velvet Kiss kunnen we dan ook in het rijtje leuke hentai plaatsen waarin de manga het gezelschap opzoekt van Entre Deux, Sense, Secret’R, enz.