Sexy Holidays

Mangaka: Kaoru Yunagi
Uitgever: Taifu Comics
Volumes Frans: 1
Volumes Japans: 1
Score:

7.5 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Het blijft moeilijk voor de kleine uitgeverijen om zichtbaarheid te verkrijgen bij de mangaboer. Ze worden vaak volledig weggedrumd door de vele nieuwigheden van slokoppen zoals Pika, Glénat, Kana etc. Een manier om toch op te vallen bij het publiek – of althans het mannelijk publiek – is natuurlijk om een schaarsgeklede deerne op de cover te plaatsen. Sex sells?

De sexy Shiori heeft toegezegd om aan een photoshoot deel te nemen. De jonge fotograven hebben echter erotische plannen met het meisje en daar heeft ze helemaal geen zin in. De jongens zijn echter in de meerderheid en Shiori kan geen kant meer op. Michihisa passeert toevallig in de buurt en zal via een ingenieuze zet het meisje uit de handen van haar aanranders redden.

Shiori is maar wat tevreden met haar held en zal hem verleiden. Maar Michihisa is stiekem verliefd op zijn nog erg jonge stiefmoeder. Michihisa en zijn stiefmoeder houden een restaurant open en wanneer Shiori daar komt werken is de driehoeksrelatie compleet. Maar zal het bij een driehoek blijven…?

Mangaka Kaoru Yunagi kennen we nog van het vermakelijke Ulala ma colocataire. De trouwe Mangaheuvelbezoeker heeft die recensie gelezen en weet dat Ulala een erotische manga was. En Sexy Holidays tapt uit hetzelfde vaatje!

Michihisa zal al snel evolueren naar een echte playboy en met alles vrijen wat (dikke) borsten heeft. De uierborsten zijn weer volop in de mode!

Toch is dit in het erotische genre een leuke reeks. De personages hebben meer diepgang dan we letterlijk te zien krijgen in de seksscènes en er zit zowaar wat structuur en plot achter het scenario.

De tekenstijl blijft ook erg aangenaam en de vrouwen zien er allemaal om ter verleidelijkst uit. Dat ze binnen luttele jaren allemaal met ernstige rugklachten zullen te kampen hebben is een probleem dat wel meer voorkomt in het genre.

Sexy Holidays leest lekker weg en zal de fan van het erotischere werk zeker plezieren. De rest zal hier even weinig aan vinden als de vrouwen kleren dragen.