Sense

Mangaka: Haruki
Uitgever: Taifu
Volumes Frans: 2
Volumes Japans: 4
Score:

7 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

We geven het toe. We konden best genieten van de hentai manga Secret’R! De sequels wisten ons dan weer veel minder te overtuigen. Hoe vergaat het mangaka Haruki in haar nieuwste manga, het hier besproken ‘Sense’?

Makoto Sato is zopas afgestudeerd als leerkracht. Per toeval kan hij aan de slag in de school waar hij zelf als puber naartoe ging. Alleen komt hij niet terecht in de jongensafdeling, maar wordt hij de eerste mannelijke leerkracht in de vleugel voor de meisjes… Als dat maar goed komt!

De meisjes zijn maar wat geïnteresseerd in de eerste mannelijke leerkracht die ze onder ogen krijgen. De nette, beleefde, ietwat onzekere en zelfs niet onknappe Sato zal al snel de aandacht trekken van enkele studentes. Vooral Ibuki toont een meer dan gezonde interesse in Sato. Zij bouwt aan een carrière als actrice en vraagt dan ook speciale bijlessen…

Sato doet zijn best zijn hormonen onder controle te houden, maar beleeft bij elke situatie wel een zwoele droom waarin hij zijn gang mag gaan met de studentes.

Ook nu weer doet Haruki meer dan onze hormonen bespelen met uierborsten en uitwisseling van lichaamssappen. Ze weeft er een leuk verhaaltje doorheen en ontblote lichaamsdelen komen toch minder voor dan in de doorsnee hentai. Ook de personages worden iets beter uitgewerkt waardoor ook Sense weer een lekker weglezend mangaatje wordt. Voor gewaarschuwde lezers uiteraard.