Love instruction – How to become a seductor

Mangaka: Minori Inaba
Uitgever: Soleil
Volumes Frans: 5
Volumes Japans: 8
Score:

6.5 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Love instruction – How to become a seductor is de Franse titel voor de erotische seinen manga Minamoto-kun Monogatari van Minori Inaba. Uitgeverij Soleil heeft een geschiedenis van hentai manga en ook deze Love Instruction is een stomend heet beestje!

Terumi Minamoto is een jonge kerel die schrik heeft van vrouwen. Hij heeft erg vrouwelijke trekken waardoor hij vaak gepest werd door meisjes. Vandaar zijn afkeer voor de vrouwelijke medemens…

Minamoto’s moeder overleed toen hij klein was en aangezien zijn vader zijn nieuwe vriendin zwanger heeft gemaakt zwiert hij zijn zoon het huis uit. Het huis is immers te klein geworden. Minamoto moet bij zijn tante Kaoruko gaan wonen. Een tante die hij nog nooit gezien heeft…

Kaoruko is een 29-jarige professor in de klassieke Japanse literatuur en is een echte bom. Ze zal van Minamoto haar studieobject maken en hem trachten te transformeren in een ware verleider, zoals het hoofdpersonage van haar favoriete roman Genji monogatari geschreven door Murasaki Shikibu.

Minamoto zal in eerste instantie moeten wennen aan het vrouwelijke lichaam waardoor zijn tante hem haar eigen welgevormde lichaam laat verkennen. Nadien zal hij met 14 vrouwen het bed moeten delen. Pas dan zal hij geslaagd zijn in zijn opdracht. Maar hoe krijgt ze een verlegen maagd met angst voor vrouwen zover dat hij met 14 vrouwen seks heeft?

Love Instruction is één van die manga die enkel mangafans zullen begrijpen. De vreemde hersenspinsels van de Japanners als het op seks aankomt komen hier allemaal naar boven. Ook de minder aangename zoals seks onder dwang etc.

Love Instruction is fijn getekend en heeft een interessant uitgangspunt met de verwijzingen naar een klassiek Japans literair werk, maar de vreemde fetisjen doen je je als lezer toch wat ongemakkelijk voelen. Zeker niet voor iedereen!