Love Gome

Mangaka: Pon Takahanada
Uitgever: Soleil
Volumes Frans: 1
Volumes Japans: 1
Score:

6 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Pon Takahanada is ‘bekend’ van erotische manga zoals “Bon appétit, Sakura” en “1001 façons de vivre avec elle”. Op tijd en stond een erotische manga moet kunnen dus schafte ik ook “Love Gome” aan. Een one-shot verschijnend in de Eros collectie van uitgeverij Soleil.

Het verhaal begint met twee jonge lieden die een verhuis organiseren. Zowel Aika als Kosuke doen beroep op een verhuisfirma om de legio dozen te verhuizen naar hun nieuwe appartement. Er liep echter iets mis met het huurcontract want beide zijn ingetrokken in hetzelfde appartement. Ze vonden al dat het aantal dozen aan de hoge kant leek!

Omdat er een hevige storm wordt aangekondigd besluiten ze die eerste nacht samen door te brengen. Het wordt een wilde nacht! En niet alleen door het weer…

Onze twee hoofdpersonages lijken het dus goed met elkaar te vinden en omdat geen van beide het erg breed hebben en zich een nieuwe verhuis kunnen veroorloven besluiten ze samen te gaan wonen. Met ’s nachts telkens wilde taferelen tot gevolg.

Uiteraard komt er ook nog een derde hond (poes?) in het kegelspel – een jeugdvriendin van Kosuke. Maar dat is een scenaristisch niemendalletje – ook op papier draagt ze trouwens vaak een niemendalletje, doch dit geheel terzijde.

Love Gome draait wel heel erg rond de vrijpartijen van Kosuke en Aika. Het scenario stelt niets voor en ook qua karakterontwikkeling moet je niets verwachten. De manga beperkt zich dus tot een flinterdun verhaaltje en veel borstengewiebel en slijmerige taferelen. Love Gome zal dan ook enkel de liefhebber aanspreken.