Love Contest

Mangaka: Gunma Kisaragi
Uitgever: Niho Niba
Volumes Frans: 1
Volumes Japans: 1
Score:

7.5 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

Love Contest van Gunma Kisaragi is een hentai-manga voor een gewaarschuwd publiek dat minstens 18 jaar oud is. Wat heeft dit one-shot in het Frans uitgebracht bij Niho Niba te bieden?

In Love Contest draait het allemaal rond de Seikodo-club op school. In deze controversiële club gaat het allemaal rond geslachtsgemeenschap op artistieke wijze. Clubleden moeten de liefde met elkaar bedrijven in competitievorm en daarbij worden punten uitgedeeld op het fysieke en artistieke. Eén iets wordt al snel duidelijk…

Heel wat jongens willen de club vervoegen om hun maagdelijkheid te verliezen, maar dat is zonder de strenge selectieproeven gerekend! En de meisjes leggen er de pees op…

Ook Kyosato heeft zich aangemeld bij de club. Hij droomde ervan zijn maagdelijkheid te verliezen bij Hotaka, het mooiste meisje van de klas. Maar maakt hij wel kans bij haar? Wanneer Kyosato merkt dat Hotaka lid is geworden bij de Seikodo-club ziet hij slechts één mogelijkheid: de club vervoegen en haar competitiepartner worden. Seks à volonté! Mét Hotaka!

Kyosato blijkt al snel een enorm – letterlijk – talent te hebben voor het liefdesspel en blijkt de enige die in aanmerking komt om aan Hotaka gekoppeld te worden. Maar Kyosato is verliefd op het meisje. Worden zijn gevoelens een troef of net een obstakel om op competitief niveau non-stop seks met haar te hebben?

En net die laatste vraag biedt toch wel wat meerwaarde aan ‘Love Contest’, oftewel ‘Suki ni Nattara Icchokusen’ in het Japans. Uiteraard draait het allemaal om de opwindende plaatjes, maar het verhaal weet genoeg te boeien om de tekstballonen ook te bekijken. En dat blijft voor ons toch een belangrijk element bij dergelijke manga. Een leuk tijdverdrijf in het genre!