Jeux de demoiselles

Mangaka: Uzuki Nakamura
Uitgever: Taifu Comics
Volumes Frans: 2
Volumes Japans: 3
Score:

7.5 of 10 stars

Bespreking door Koen Smet

De erotische titels belanden vaak bij Soleil of Taifu. En ik kwam tot de vaststelling dat de manga’s gekozen door Taifu me vaker aanstaan dan deze uit de Eros-collectie van Soleil. Was dit ook het geval met het hier besproken Jeux de demoiselles uitgegeven bij Taifu Comics?

Makoto en Yuka zijn al lang een koppel. Ze studeren beide aan de universiteit en hebben eindelijk besloten de sprong te wagen. De sprong tussen de lakens welteverstaan. Hun eerste keer is enorm intens en Yuka krijgt maar niet genoeg van Makoto.

Spijtig genoeg voor het koppeltje wordt hun stoeipartij onderbroken door Shihori, de oudere zus van Makoto. Zij komt onverwacht vroeger thuis en betrapt hen. Yuka muist er snel vanonder maar zonder enige aanleiding lijkt ook Shihori plotseling erg aangetrokken door haar eigen broer…

Shihori zelf is ook wat aangedaan door deze plotse drang met haar broer in bed te duiken en gaat op onderzoek uit. Ze is wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit en zal langzaam maar zeker ontdekken waardoor ze zo wordt aangetrokken door Makoto.

Eerlijk gezegd had ik de twist in het verhaal niet direct zien aankomen. Ik dacht dat er een andere reden zou zijn dat Shihori onderzoek zou doen naar haar broer. Het is altijd leuk dat je op het verkeerde been wordt gezet. Het scenario blijft natuurlijk dat van een hentai maar het is toch net dat tikkeltje consistenter dan wat we doorsnee gewoon zijn van het genre.

De tekenstijl is erg aangenaam maar nergens baanbrekend of het genre overstijgend.

Jeux de demoiselles is een driedelige reeks die me aangenaam wist te verrassen. Het incestueuze waarvoor je zou kunnen vrezen krijgt een zodanige twist dat het je als lezer niet echt stoort. Het leukere hentai werk is dit!