Welkom op Mangaheuvel 2.0.2.0.

Mangaheuvel viert de overgang van oud naar nieuw in een nieuw jasje! Na meer dan zestien jaar te zijn uitgedost in dezelfde kledij, mocht Mangaheuvel wel eens een likje verf krijgen. Zowel de lay-out als de achterliggende broncode werden in al die jaren nauwelijks gewijzigd, maar werden nu grondig onder handen genomen door HeuvelKenny.

Toch zal er voor jullie als bezoekers nauwelijks wat veranderen. De recensies behouden hun vaste structuur en ook alle andere info blijft aanwezig op de site. En natuurlijk hebben we ook nog steeds een plekje voorzien voor onze “bruisende community” op het Heuvelforum. Maar… Als alles bij hetzelfde blijft, waarom moest de wijziging dan plaatsvinden?

Mangaheuvel bestaat reeds 16 jaar, wat een eeuwigheid is op het wereldwijde web, maar aan ophouden denken we nog niet. Daarom moest de motor van Mangaheuvel hoognodig een update krijgen om klaar te zijn voor 2020. En hopelijk nog vele jaren nadien…

Wees dan ook Welkom op Mangaheuvel 2.0! Reacties, opmerkingen, bugs, felicitaties, blanco cheques,… mogen altijd overgemaakt worden via het forum, email of postduif. En bovenal: veel leesplezier! Ook in 2020 and beyond…