Kaze en Dybex Releases December 2007

Alles over de Japanse tekenfilm.

Moderators: Koen, jo, Kenny, Gerrit

Post Reply
ive
Posts: 60
Joined: Mon Aug 07, 2006 18:39

Kaze en Dybex Releases December 2007

Post by ive »

Vanaf deze maand leverbaar:

Afro Samurai (Dir. Cut)
Image

Deze geweldige productie van studio Gonzo (o.a. Hellsing) biedt de crême de la crême van de Japanse tekenfilm en een topcast uit Hollywood met de stemmen van zowel Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Ron Perlman (Hellboy) en Kelly Hu (X-men 2). Deze explosieve serie is vervolmaakt door de muziek van RZA (Wu Tang clan).

De regels zijn eenvoudig: er zijn twee haarbanden. Degene die haarband Nr. 1 draagt staat gelijk aan een godheid. Hij is de grootste aller strijders. Niemand mag hem uitdagen. Niemand, behalve de drager van haarband Nr. 2. Zijn nadeel is echter dat iedereen hem wel kan uitdagen en mag nooit een duel weigeren.

Een echte aanrader!!!
Imdb Score: 8,1/10 (1200 stemmen)
“Hip and very cool animation” (Washington Times)
“better even than live-action television - Afro Samurai is excellent” (New York Times)

Afro Samurai bevat alle 5 delen van de serie, met 15 min extra (Dir. Cut), 150 min.
Consumenten adviesprijs: 24.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Engels, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld

Neem ook eens een kijkje op de Amerikaanse site: (Trailers, foto´s and lots lots more...)
http://www.afrosamurai.com/


Gilgamesh Vol.1 (2DVD)
Image
Het einde van de wereld luidt het begin van de mensheid in.

Met de terroristische aanslag onder de naam Twin X wordt een wetenschappelijk project gesaboteerd en woestijnvorming op aarde veroorzaakt. Daarmee wordt de post-apocalyptische tijd ingeluid. Op deze verwoeste wereld gaan twee organisaties met mysterieuze doelen de strijd met elkaar aan: Orga, door een raadselachtige gravin met ijzeren hand geleid, en Gilgamesh, de strijders van de wetenschapper Enkidu waarmee de ramp begon. De twee staan lijnrecht tegenover elkaar.
Onverwacht verschijnen twee kinderen waarvan wordt gezegd dat zij de toekomst van de mensheid kunnen bepalen of de complete vernietiging. De klopjacht op beide kinderen is geopend.


Met onhoudbare spanning zoals in Blade Runner en zwartgalligheid zoals in Sin City, is dit een grafisch vernieuwende serie van bijzondere betekenis in de science fiction...

Gilgmesh Vol.1 bevat 2 discs (225 min), aflevering 1 tot 9.
Consumentenadviesprijs: 24.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Japans, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Dolby 2.0.
Nota: de postcards zitten niet bij de Nederlandse release.

Tenjo Tenge Vol.7
Image

Maya stuurt Soichiro voor een intensieve training naar een speciale coach: zijn moeder! Maar zodra beide aankomen, lopen ze in een val en worden ze aangevallen door de leden van de club der beulen. Op het hoogtepunt van de strijd gebeurt er iets onverwachts waardoor het gevecht wel eens zou kunnen omslaan.

Laatste deel van deze geweldige serie, boordevol spectaculaire vechtscènes en erotische dubbelzinnigheden.

Tenjo Tenge Vol.7 bevat 2 OVA’s (52 min.)
Consumentenadviesprijs: 14.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Engels, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3; Dolby 2.0.

Mahoromatic Vol.4
Image

Laatste deel van deze ondeugende, tragikomsiche serie.

Mahoro is een topmodel androïde, het ultieme wapen in de hevige oorlog tussen mensen en buitenaardse wezens. De gevechtsrobot ziet er echter uit als een meisje van 19 jaar. Als de oorlog voorbij is, wordt Mahoro geprogrammeerd voor het dagelijks leven en heeft ze de mogelijkheid om de 398 dagen die haar resten, door te brengen zoals zij dat wil. Tegen alle verwachtingen in, kiest ze ervoor om huishoudster van een weeskind te worden. Tussen de aanval op het stof en de belegering van de afwas door, kabbelt het nieuwe leven van de propere androïde rustig voort. Tot haar oorlogsverleden weer opduikt.

Mahoromatic Vol.4 bevat aflevering 10 tot en met 12. (66 min.)
Consumentenadviesprijs: 14.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Japans, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Dolby 2.0.

Always My Santa
Image

Wie heeft er nog nooit over gedroomd om de Kertsvrouw te ontmoeten?
Santa haat Kerstmis. Naast het feit dat Kerstmis samenvaltmet zijn verjaardag en hij dus nooit van een leuk verjaardagsfeestje heeft kunnen genieten, hebben zijn ouders hem ook nog de ongelukkige naam Santa gegeven. De avond voor Kerstmis ontmoet hij de jonge Mai. Ze beweert studente te zijn aan de Santa Claus Academy en de wensen van ongelukkige zielen tot vervulling te kunnen brengen. Mai stelt voor om samen de nacht door te brengen in de hoop dat de sceptische Santa toch de sfeer rond dit bijzondere feest leert waarderen.
Met een scheutje magie, een snufje romantiek en een goede dosis fantasie brengt Ken Akamatsu (Love Hina & Negima) zijn persoonlijke visie op Kerstmis, waarin de Kerstman zich laat aftroeven door een jonge dame die vastbesloten is zelf de touwtjes in handen te nemen.


Always My Santa (60 min.)
Consumentenadviesprijs: 14.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Engels, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld:16/9 Anamorf; Dolby 2.0.

Princess Princess Vol.1 (2DVD)
Image

Een jongensachtig meisje of een schaamteloze prinses?
Wie heeft er nu nooit een prinses willen zijn? Door iedereen bewonderd worden om je raffinement en je schoonheid? Jongens! Toch zal Tooru al snel ontdekken dat voor prinses spelen best leuk kan zijn. Op zijn nieuwe school, uitsluitend bestemd voor jongens, wordt hij ongewoon hartelijk ontvangen. En terecht, zijn voorbeeldig uiterlijk heeft ertoe geleid dat hij geselecteerd wordt om deel te uit te maken van de groep prinsessen van de academie, een instituut gecreëerd om het te hoge mannengehalte de school in evenwicht te brengen. Hoewel hij zich in het begin met tegenzin als meisje verkleedt, ziet hij al snel de voordelen van deze rol in.
Princess Princess: Een school vol gefrustreerden gek op kantenrokjes en eendagsprinsessen.


Princess Princess Vol.1 bevat 6 afleveringen (150 min.)
Consumentenadviesprijs: 24.95 Euro; Release 10 december.
Taal: Japans, Frans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3; Dolby 2.0.

Post Reply