Kaze releases Maart 2007

Alles over de Japanse tekenfilm.

Moderators: Koen, jo, Kenny, Gerrit

Post Reply
ive
Posts: 60
Joined: Mon Aug 07, 2006 18:39

Kaze releases Maart 2007

Post by ive »

Vanaf 26 maart beschikbaar in jullie anime-winkel

3x3 Eyes Volume 2

Vier jaren zijn er verstreken sinds de confrontatie tussen Paï en Benarès. Zonder bericht van Paï, traint Yakumo intensief om sterker te worden. Uiteindelijk vindt hij Paï die aan geheugenstoornis leidt. Ook beschikt ze niet meer over de gave van Sanjiyan. Ze woont nu bij een familie in, die echter in werkelijkheid slechts een trekpop van de demoon Sanjiyan blijkt te zijn. Yakumo schiet te hulp en probeert Paï bij kennis te laten komen.

3x3 Eyes Volume 2 bevat OAV 5 tot en met 7.
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits; Beeld: 4/3; Dolby 2.0.

Argento Soma Volume 1

Het is 2059 en de mensheid leeft angstig teruggetrokken sinds de mysterieuze aanval van buitenaardse wezens. Takt Kaneshiro is een jong genie in luchtvaarttechniek, hij bruist van futuristische projecten en houdt zielsveel van zijn vriendin. Beide assisteren dokter Noguchi bij een experiment waarbij een alien wordt gereanimeerd om hun mysterie te doorgronden. Maar het experiment draait verkeerd uit. Alleen Takt overleeft. Verscheurd door verdriet en boosheid, sterft zijn jeugdige ziel om die van Ryu Soma te worden, een met haat vervuld wezen.

Argento Soma Volume 1 bevat aflevering 1 tot en met 5 (100 min).
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3 origineel beeldformaat; Stereo 2.0.

Argento Soma Volume 2

Verbannen door de mensheid ontmoet de reuzenrobot Frank de jonge oorlogswees Hattie Zij is de enige die in staat is om met de robot te communiceren. De twee worden door FUNERAL in dienst genomen, een organisatie die de aliens bestrijdt en die in Frank het ultieme wapen ziet om de invasies het hoofd te bieden. Maar de FUNERAL heeft ook adjudant Ryu Soma (alias Takt Kaneshiro) in dienst genomen, die in opdracht van M X, de organisatie moet infiltreren. Beurtelings bewaker en spion, leeft Ryu Soma in de schaduw van zijn grootste vijand en wacht rustig zijn moment van wraak af.

Argento Soma Volume 2 bevat aflevering 6 tot en met 9 (100 min).
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3 origineel beeldformaat; Stereo 2.0.

Cromartie High School Volume 1

Ze zijn afschuwelijk, slecht en compleet doorgedraaid. Maar ze vormen vooral de elite van het Cromatorie Lyceum, de enige school die voor 100 procent uit criminelen bestaat. Dit komt niet goed uit voor Kamiyama Takashi, de laatste rekruut van de school en klaarblijkelijk de enige met een blanco strafblad. Tegen dit soort jongens hepen slechts ingrijpende maatregelen, dus om opgenomen te worden moet Kamiyama zich opdringen als de nieuwe bad boy. Om te zorgen dat dit lukt, moet hij achtereenvolgens een kloon van Freddy Mercury, een onvolgroeide gorilla-artiest en de macho van de school overtuigen.

Cromartie High School Volume 1 bevat afleveringen 1 tot en met 7 (80 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3; Stereo 2.0.

Cromartie High School Volume 2

Met een scenario dat grenst aan 100 procent dwaasheid, 110 procent buitengewone en doorgedraaide persoonlijkheden en een moraal waar je vragen bij kan stellen, zal deze serie u dienen als een goede les in humor en sarcasme met een karikaturale visie van het onderwijs.
Een adapatie van Nonaka Eiji´s manga.

Cromartie High School Volume 2 bevat afleveringen 8 tot en met 13 (80 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 4/3; Stereo 2.0.

Gravitation Volume 1

Shuichi droomt ervan om de grootste popster van Japan te worden. Samen met zijn vriend Hiro, vormt hij de rockband “Bad Luck”. Met zijn prachtige stem en zijn sexy uiterlijk lukt het Shuichi om een contract bij een grote platenmaatschappij te tekenen. Maar er klinkt een valse noot in deze zuivere partituur, namelijk Yuki, een getalenteerd schrijver die Shuichi toevallig ontmoet. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien, raken de mannen verwikkeld in een samenwerkingsverband, waarbij Yuki de manager wordt van de band.
In deze glamourwereld speelt Gravitation af, een verhaal van twee jonge artiesten waarin de een de ander aantrekt.

Een gewaagd verhaal gebaseerd op een waanzinnig en knallend scenario!

Gravitation Volume 1 bevat afleveringen 1 tot en met 4 (88 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits; Beeld: 4/3; Stereo 2.0.

Gravitation Volume 2

Volume 2 van Gravitation, één van de bekendste shonen-ai anime’s. Het verhaal gaat over Shuichi Shindo, de zanger van de band Bad Luck, die op een dag de norse schrijver Yuki Eiri tegenkomt, en vanaf dat moment verliefd op hem wordt. Gravitation (door fans vaak afgekort tot 'Gravi') is gebaseerd op de gelijknamige manga van Maki Murakami.

Overman King Gainer Volume 4 bevat afleveringen 14 tot en met 18 (104 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Stereo 2.0.

Mermaid Forest Volume 3

Derde deel van Mermaid Forest. Zonder twijfel één van de beste werken van Rumiko Takahashi waarin ze haar grote verteltalent in het genre van mythologie en horror opnieuw bewijst.

Mermaid Forrest Volume 3 bevat afleveringen 9 tot en met 11 (90 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Stereo 2.0.

Overman King Gainer Volume 3

De Exodus gaat door en de bevolking maakt alweer kennis met een nieuwe, veel onverbiddelijkere vijand: de schaarste. De behoefte aan voedsel, medicijnen en materiaal wordt dusdanig dringend dat Gain en zijn vrienden uit hun isolement komen en zich zo blootstellen aan de geduchte soldaten van de Saint Reagan. Na een trein geplunderd te hebben, gaan ze verder naar Polichev, de handelsstad. Maar de London IMA en vooral kapitein Assam van de Saint Reagan wachten daar al op ze. Zal King Gainer zijn vrienden nog steeds kunnen beschermen?

Overman King Gainer Volume 3 bevat afleveringen 10 tot en met 13 (104 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Stereo 2.0.

Overman King Gainer Volume 4

Om het konvooi te stoppen veroorzaken de treinchef en zijn troepen een vulkaan-uitbarsting. Gain kan een ramp nog net voorkomen zodat de Exodus verder kan. De lavastromen hebben echter het stromend water en de elektriciteit stopgelegd. Hierdoor voegen nog meer vluchtelingen zich bij het konvooi. Deze overbevolking veroorzaakt spanningen binnen het konvooi en de militie die hen beschermt. De situatie wordt er dus niet gemakkelijker op. Daarbij komt nog bij dat Saint Reagan, die zich goed bewust is van de zwakke toestand van de Exodus, steeds sterkere Overmannen stuurt.

Overman King Gainer Volume 4 bevat afleveringen 14 tot en met 18 (104 min)
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans; Beeld: 16/9 Anamorf; Stereo 2.0.

Saiyuki (The Movie)

Na miljoenen jaren van meedogenloze gevechten leven de mens en de Yokai eindelijk in vrede en harmonie op dezelfde plek. Dit evenwicht wordt verstoord als een onheilbrengend wezen magie gaat gebruiken om een bloeddorstige demoon tot leven te wekken. Om de wereld te redden van een steeds groter wordende chaos, roept de godin van de Vergeving de hulp in van een vreemde groep handlangers, bestaande uit de boeddhistische priester Sanzo, koning der apen Son Goku, de demoon Hakkai en de perverse Sha Gojyo.
Wanneer de vier kameraden tijdens hun rondreis hun toevlucht moeten zoeken in een verlaten dorp, worden ze het slachtoffer van vreemde hallucinaties. Beurtelings worden ze geconfronteerd met geesten uit hun verleden. Zullen de vier krijgers hun verleden kunnen overwinnen en de demoon Gyumao verslaan?

90 minuten
Taal: Japans; Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits; Beeld: 16/9 Anamorf; Stereo 2.0.

Volgende Maand Leverbaar:

- Appleseed
- Origin
- Mermaid Forest OAV
- XXXHolic
- Gravitation Vol. 3
- Gravitation Vol. 4
- Cromartie High School Vol. 3
- Cromartie High School Vol. 4
- Argento Soma Vol. 3
- Argento Soma Vol. 4
- Ninja Ressurection
- Tsubasa The Movie

Onder voorbehoud
- Chobits Vol. 1
- Di.Gi.Charat Vol. 1
Post Reply