Atsusacon 2015 - 18 & 19 juli 2015

Conventies, meetings & berichten uit de actualiteit.

Moderators: Koen, jo, Kenny, Gerrit

Post Reply
User avatar
Gurenn
Posts: 210
Joined: Tue Sep 21, 2010 20:57
Location: Antwerp

Atsusacon 2015 - 18 & 19 juli 2015

Post by Gurenn »

Wij, van Ganbaro vzw, willen jullie hierbij uitnodigen op de 5de editie van Atsusacon! Wij organiseren een weekendfestival dat er op gericht is de Japanse popcultuur naar jou te brengen. En onze 5de verjaardag is natuurlijk zeer bijzonder!

Naast het gezellig samenkomen met gelijkgezinden, kunnen we jullie van dichtbij laten kennis maken met alles dat Japan te bieden heeft. De gekende zaken zoals anime, manga, cosplay en J-pop/K-pop zijn overvloedig aanwezig, maar ook de traditionele cultuur komt aan bod. Ons uitgebreid programma bevat lezingen, workshops en allerhande activiteiten. Natuurlijk ontbreken standhouders ook niet.

Iedereen is welkom! Mensen die al fan zijn van anime, manga, en andere Aziatische media, maar ook mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar de exotische Japanse cultuur. Ontmoet vele nieuwe mensen met dezelfde interesses en doe nieuwe ervaringen op. En dat allemaal op onze prachtige nieuwe locatie: het ICC in Gent, met een schitterende parkomgeving die uiterst geschikt is voor foto's!

Wat kun je zoal verwachten?

- Fun events en panels
- Optredens
- Standhouders met manga en anime merchandise
- Gameroom (zowel retro als nieuw)
- Animescreenings
- Cosplaycompetities
- Vechtsportdemonstraties
- Traditionele Japanse bordspelen
- Moderne Aziatisch getinte bordspelen
- Lezingen over cultuur en fandom-aangelegenheden
- Creatieve workshops
- Wedstrijden

En zodat je het hele weekend van Atsusacon kan genieten verwijzen we je op onze website graag verder naar hotels en andere overnachtingsmogelijkheden in Gent. Indien je een verblijfplaats in de buurt hebt is er ook geen probleem, gezien we tijdens de Gentse Feesten plaatsvinden zullen er de hele nacht door bussen rijden naar verscheidene gemeenten binnen Oost-Vlaanderen.

Het wordt een groots evenement dat je niet mag missen, uniek in België! Wees erbij om de nieuwe Atsusacon mee te maken en koop vandaag nog je tickets op http://www.atsusacon.be, via onze Facebookpagina of in je lokale Outpost. Like ook onze pagina en blijf op de hoogte van de recentste nieuwtjes.

Website
Facebook-event
Last edited by Gurenn on Tue Feb 24, 2015 20:23, edited 1 time in total.

User avatar
Gurenn
Posts: 210
Joined: Tue Sep 21, 2010 20:57
Location: Antwerp

Re: Atsusacon 2015

Post by Gurenn »

De ticketverkoop is van start gegaan! Opgelet, het goedkoopste tarief geldt maar tot 15 juni, daarna betaal je de kassaprijs. :)

Post Reply